Samtal om livet!

Häromdagen fick jag möjlighet att tänka kring livet tillsammans med Patrik Andersson, som har podden Andra Sätt.

Vi vandrade en stund och trädgården och satt i ateljén där ett samtal fick växa fram. Ett samtal om vägval och livets mening. Om vem en är och hur det känns att förhålla sig till normer. Om vad som ger glädje, lycka och hälsa. Kort sagt ett samtal om de stora livsfrågorna på ett enkelt och vardagligt sätt. Ett samtal som stannar kvar och långsamt smälts inom mig i den takt det behöver.

Jag talade bland annat om att vi som människor blir till tillsammans, i mötet med varandra och hela tiden förändras. Vårt samtal och det möte som erbjöds mig, med en egentligen okänd ung människa gav mig just det –  en känsla av närhet och växande i mitt eget liv.

Tack Patrik och lycka till med dina ansträngningar med podden Andra Sätt

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *