Nu händer det mycket!

Höstterminen är igång och här i Hälsoträdgården händer det många olika, viktiga saker som fyller livet med glädje!

Redan i morgon 1 september är det marknad på Färingsö Hembygdsgård och där finns vi med sidensjalar, sylt, tomatsalsa, kakor och saft! Kom och ta del av en av Färingsö traditionella höstmarknader! lördag och söndag 12-16.

Den 11 september har vi, i Utvecklingsarbetet NaturhälsaCenter och Ung Kreativ Arena, uppföljande workshop för samhällsaktörer och unga vuxna och anhöriga. Vi skapar utrymme för att dela med sig av sin erfarenhet, yrkeserfarenhet, politisk erfarenhet i fältet och dialog om framtiden för etablering av NaturhälsaCenter som resurs i samhället och välfärden. Anmälan eva@forhalsa.se eller 076 771 29 00. Se mer under fliken NaturhälsaCenter och Ung Kreativ Arena eller på Sveriges Lantbruks Universitets hemsida www.slu.se centrumbildningen SLU Framtidens djur, natur och hälsa.

Och veckoslutet 15-16 septeber är det Helgretreat i Färentuna Hälsoträdgård – en möjlighet för vila, energipåfyllnad och reflektion kring vardag och längtan! Känner du att du fastnat i ekorrhjulet – kom och dela det som är att vara människa – kanske kan du hitta nya vägar 🙂

Sista söndagen i september – den 29:e är det Mickelsmäss i Hälsoträdgården! Föreningen Vitalitet och Färentuna Hälsoträdgård bjuder till en öppen lekfull dag för vuxna och barn, 11-15 den 29 september – Välkommen 🙂
Kom och ströva i trädgården ta del av föredrag, försäljning, fika och passa på att vila och skapa 🙂

Detta blir en spännande höst! Välkommen 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *