Nu går vi in i oktober!

Höstens upplevelser fortsätter både här i Hälsoträdgården och i samverkan med andra
– bland annat – på Ekerö, i Bromma, Stockholm och i UpplandsVäsby!

Självkänsla Livskraftkursen tillsammans med Verksamheten Mellanmålet i Stockholm fortsätter under hösten – så välkommen du som är ung vuxen och har kontakt med Mellanmålet och handläggare från Stockholms Stad.

I Hälsoträdgården gör hösten intåg och nu bereder vi utrymme för fiskarna i övervintringstunnan i källaren under bastun och snart stänger vi cirkulationen för att gå över till lilla vinterpumpen till fiskarna i nedre dammen. Vi fortsätter att skörda rotsaker och njuter squasch!

Den 9 oktober deltar arbetsgruppen i Utvecklingsarbetet NaturhälsaCenter och Ung Kreativ Arena på Samordningsförbundet i Upplands Väsbys frukostseminarium om Gröna Näringar, Naturhälsa och nya samverkansformer.

Den 13 oktober är det dagretreat i Hälsoträdgården, 9-15.30. Välkommen till en dag för vila, återhämtning och samtal om livsfrågor. Friskvårdschecken Actiway gäller!

I slutet av oktober kommer vi från För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård delta i FAR-ledar kurs – så snart går det bra att remittera till Hälsoträdgården för Fysisk Aktivitet på Recept!

Nu önskar vi er alla en riktigt skön höst med både vila och aktivietet 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *