Mars och nya händelser!

Mars!

Nu värmer solen, snön smälter över odlingsbäddarna i Hälsoträdgården och vi rustar för Dagretreat! Den 16 mars har du chansen att ta dig tid för dig själv, vara både ute och inne i rörelse, reflektion och samtal om livet. Vi startar kl 9 och avslutar dagen 15.30. Lunch, fika och vila. Varmt Välkommen!

Mars är en av verksamhetens aktiva månader. Vi planerar för både konferens tillsammans med SLU 1-2 april och möte med skol-utvecklingsprojekt, Erasmus + Kiipula Foundation den 20-22 mars. Projektet undersöker hur natur och kreativa uttrycksformer kan fungera som stöd för unga som behöver mer stöd under sin skolgång. En samverkan mellan Sverige, Norge, Finland och Danmark. Så spännande! 🙂

Vi tackar också behandlingsverksamheten på Kurön för förtroendet till handledningssamarbete, som startar den 12 mars. Vi ser fram emot att träffas och arbeta tillsammans!

Vi ser också med glädje fram emot den föredragskväll som vi gör tillsammans med studieförbundet Sensus och den kommande Helgretreat som vi arrangerar tillsammans i 25-26 maj här i Hälsoträdgården.

Dessutom startar vi upp bygge av hönshus till ca 8 hönor som flyttar in i trädgården lite senare i vår. Vi säger ett förtida välkommen till dem också! 🙂

Många Hälsningar från Eva och Hälsoträdgården

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *