Valborgshelg och snart är det majretreat!

Valborgsmäss utan brasa men med egen ”eld” 🙂

Hela april har gått och här i trädgården står körsbärsträdet i blom och påskliljor och narcissor har snart blommat över.

Masteruppsatsen är i slutspurt: ”Platsens betydelse för utövande av praktisk klokskap”. Ett stort arbete som kommer att lämna luft efter sig när det är avslutat 🙂

Försådder står i växthuset och är omskolade sånär som på sen paprika och chili. Nu är det dags att så nya härliga grönsaker som förhoppningsvis får både regn och sol framöver.

Dammarna är igångsatta och Kabbelekan blommar. Fiskarna har börjat äta och det tycktes som att flera yngel klarade vintern. Nu verkar dom dock gömma sig – eller har smitit ut i bäcken. . . Det brukar visa sig hur många fiskar vi till slut har i nedre dammen. Fantastiskt hur tåliga och skickliga de är på att sprattla sig ned!

Och – nu är det snart dags för helgretreat i Hälsoträdgården!

Den 25-26 maj är du välkommen! Väck dina sinnen, kom till balans i kroppen, ta till dig naturens läkande och ta chansen för återhämtning och energipåfyllning under två hela dagar i trädgårdsmiljö och skog!

Intresserad? – hör av dig till e-post: eva@forhalsa.se eller tel: 076 771 29 00.

Med torkan har eldningsavrådan kommit, så utan Valborgsbrasa med varma hjärtan där livets egen eld får brinna önskar vi här från Färentuna Hälsoträdgård er alla en riktigt skön, rolig och vilsam Valborg och förstamajhelg!

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *