Maj!

Maj har kommit med sommaren!

Nu arbetar vi framåt i Ung Kreativ Arena och arbetet med etableringsgrupper och idéer för vårt lokala arbete i Upplands-Väsby och Ekerö kommun formas.

Hälsans Natur Stockholm-Mälardalen möts i Färentuna Hälsoträdgård den 2 juni kl 11. Hör av dig till eva@forhalsa.se du medlem som är intresserad av att delta!

I början av juni har vi Våga-kurs för unga vuxna med valbara aktiviteter i Hälsoträdgården, lunch och fika och samtal om livet. Måndag 3/6 + onsdag 5/6 och fredag 7/6 klockan 11-14.30 är du, från 18 år, välkommen! Kursen är avgiftsfri men man betalar sin lunch och sitt fika själv.
Kursen är ett samarrangemang med föreningen Vitalitet.
Hör av dig till: eva@forhalsa.se eller tel 076 771 29 00 för frågor och anmälan.

I Hälsoträdgården stundar helgretreat, nu i veckoslutet 25-26 maj och datum är satt för sensommarretreaten: den 24-25 augusti!

Och i trädgården blommar det och i köksträdgården är majrovorna i backen. I år testar vi täckodling! Bina har klarat vintern. Ena kupan är dock lite försvagad efter vårens kyla. Vi hoppas att de tar sig nu när de har större tillgång till mat och vatten. Varoa-kvalster-test genomfört med positivt utfall. Nybörjare på bin lär vi oss vidare och sköter om vår fina bigård efter bästa förmåga!

Kom ihåg att ni kan boka MåBra!-dag i Hälsoträdgården för både privata grupper och arbetsgrupper. Varmt Välkommen!

Hälsar /Eva och Färentuna Hälsoträdgården

eva@forhalsa.se
076 771 29 00

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *