Höstterminen igång!

Hösttermin

Sommaren dröjer sig kvar med lite snedare ljus på morgonen och daggvått gräs som för tankarna till att snart se till veden 🙂

Vi tackar alla sommarens besökare – de senaste en privat grupp för friskvård i trädgårdsmiljön och en arbetsgrupp från Spånga Kista församling som kom med sina tankar och frågor kring hållbarhetsarbete. Vi diskuterade bland annat det sammanvävda med natur och existentiella dimensioner i förhållande till hållbarhet på flera plan. Tack!

Nu startar även höstens planerade aktiviteter i Hälsoträdgården och i utvecklingsarbetet NaturhälsaCenter och Ung Kreativ Arena.

Det som ligger närmast är konferens i Värnamo tillsammans med forskargruppen INTRA och möte i Erasmus+ projektet tillsammans med SLU.
Sedan följer dagretreat i Hälsoträdgården den 5 oktober och 9 november.
Däremellan möten för att undersöka möjligheterna för projektet skolträdgårdar i Ekerö kommun och utbildningsdagar för personal inom äldreomsorgen.

Efter en härlig dag på Åkeshovs slottsträdgårdsmarknad nu i augusti ser vi också fram emot Färingsö Hembygdsförenings höstmarknad 7-8 september.
Väl mött där för att prata hälsa och friskvård och kanske köpa något av det mathantverk som kommer från Hälsoträdgården!

Vi vill också påminna om att verksamheten är ansluten till Friskvårdschecken Actiway. Välkommen in på Actiways sida för att ta del av våra friskvårdserbjudanden.
Sedan vårterminen är verksamheten också FAR-certifierad. Det betyder att du med ditt recept får ett avgiftsfritt samtal kring din hälsa och friskvård och reducerat pris för rörelse i trädgård och skog.

En aktiv höst ligger framför oss och vi ser fram emot att möta er alla framöver.

Allt gott!

Hälsar Eva och Färentuna Hälsoträdgård

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *