Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Nu samlar vi erfarenheter från 2019, lägger dem till våra tidigare och tillsammans bildar de utgångspunkt för oss ta ny spjärn emot in i det nya 2020!

Ett helt nytt oskrivet år med nya upplevelser, kunskaper och möten ligger framför oss. Något finns dock redan skrivet där. En del händelser är planerade och även om vi ännu inte vet hur de kommer att gestalta sig finns almanackans tid bokad.

Den första för oss är planeringsträff i projektet Årstidsväxlingar – ungdomar lär och växer i möte med naturen. Arbetet fortsätter och nu är vi inne i aktiv schemaplanering för elevernas besök i Hälsoträdgården.

Senare i januari, den 21/1, är det första kvällen med studieförbundet Sensus och Existentiell hälsa – en introduktion. Evenemanget är kostnadsfritt och går av stapeln i Sensus lokaler på Torkel Knutssonsgatan vid Mariatorget. Gå in på www.sensus.se för att läsa mer! Existentiell hälsa kommer sedan som löpande kurs, 8 tillfällen på torsdagskvällar med start 6 februari. Välkommen!

I Hälsoträdgårdens almanacka finns också chans till vårterminens första tillfälle för
ny energi och vila in i det nya året!
lördag 1 februari 2020 bjuds dagretreat mellan 9-16! 

Vi samlas en liten grupp i trädgården, vid öppen eld och nära samtal om livet. Här bjuds enskild tid där upptäckter kan göras om sådant som annars ilas förbi och insikter om att mat smakar annorlunda när man äter långsamt! Vi går i skog som bjuder oss återhämtning och förundran över det lilla i det stora.

Välkommen att ta kontakt! Eva, 076 771 29 00

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *