Vårtermin!

Vårterminen rullar och till vår stora glädje är det hög aktivitet i verksamhetens alla spår!

Vi tackar varmt för en fantastisk, generös och givande Dagretreat nu i februari. Det fyller mig med stor tacksamhet att få vara del i det liv som öppnar sig för oss en sådan dag.

Nästa möjliga retreatdag är redan i mars, den 14:e. Bokning är öppen, så välkommen med din anmälan! eva@forhalsa.se eller 076 771 29 00.

Just idag startar också Existentiell Hälsa kurs på 8 gånger i studieförbundet Sensus lokaler på Torkel Knutssonsgatan vid Mariatorget i Stockholm. Vi samlas i samtal och delande kring livsfrågor: Vad längtar du efter? Vad är du tacksam över just nu? Hur förstår du din egen inre styrka och det som får dig att känna att ditt liv är meningsfullt?
Du som tycker att det låter intressant – hör av dig till studieförbundet Sensus och anmäl dig. Varmt Välkommen kl 18!

Projekt Årstidsväxlingar utvecklas och har nu också givit inspiration till ett nytt utvecklingsarbete för ungdomar med extra behov av stöd. Vi arbetar vidare tillsammans med pedagoger och elevhälsoteam för att tillrättalägga ett program för Hälsoträdgården som läkande rum.

Vårt engagemang i SKR:s Kraftsamling för psykisk hälsa fortsätter. Igår var det vårterminsuppstart med ca 200 olika organisationers deltagande. Nu är tre spår igång som pilotarbeten, ett arbete om samhällsförändring kring droger, ett arbete om skolgång för unga med NPF och ett arbete för suicidprevention.
Vi öppnar för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet genom att representera både vår egen verksamhet, föreningen Hälsans Natur, föreningen Vitalitet och Ung Kreativ Arena.

Vi ser fram emot en aktiv vårtermin med plats för både arbete och återhämtning!

Välkommen att följa vår verksamhet här på sidan och på facebook: För Hälsa och instagram: farentunahalsotradgard.

Vårvinterhälsningar från Eva och Hälsoträdgården 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *