Ny hemsida på väg!

Hej!

Nu är högsäsong för arbete både i Hälsoträdgården och med För Hälsas utbildningar och kurser.

Ett stort avstamp för Karlskoga kommun i deras utveckling av goda möjligheter till kultur och innehållsrik vardag för personer på vårdboende, togs i början av denna månad. Då sjösatte vi, jag från För Hälsa och min uttryckandekonst-kollega och Kultur och Aktivitetssamordnare, Nina Bäckman, utbildningen Självkännedom som Professionalitet – kreativa nycklar till personlig utveckling och vässad yrkesroll. Under två dagar mötte 34 undersköterskor från Karlskoga vårdboenden med särskild roll som Kultur och Aktivitetsombud! Generösa möten, nyfikenhet, kreativt skapande och öppenhet för förändring, utvecklat förhållningssätt och reflektion. Tack!

Helgens dagretreat bjöd både skogsåterhämtning, vila & reflektion i Hälsoträdgården och fritt skapande i ateljén. Växthuset gav skydd för kylig vind och solen värmde så lunchen blev njutning för både kropp och själ. Jackorna åkte av och dofterna steg från jorden. Tack för möte och samvaro om livet!

Nästa möjlighet för naturhälsa, skogsvandring och retreat i Hälsoträdgården är en hel-helgsretreat i maj, den 8-10 maj. Välkommen!

Mer som händer i maj är att hönorna kommer till hönshuset som håller på att byggas! Snart står ”skalet” klart och sedan följer golvläggning och inredning. Så roligt!

Dessutom kommer, om allt går väl, en hundvalp i slutet av maj. Vi har besökt en fin kennel med en god inställning till djur och människor. Kennel Black Mariners, som föder upp Flat coated retrivers. Så nu väntar vi med spänning och hoppas att en liten hanhundsvalp föds om ett par veckor. Vi säger redan, välkommen valp 🙂

Du som brukar gå in här på sidan och läsa kommer nu också att upptäcka stora förändringar! För en tid sedan ”rasade” hemsidan och har ett tag sett ut mer som en blogg. Inte att förakta – men nu kommer snart den nya sidan att läggas upp!

Så välkommen att fortsätta att följa verksamheten!

Många Hälsningar från Eva och Hälsoträdgården

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *