Privat

Må bra i Naturen!

Öka ditt välmående och medvetenhet. Minska stress, oro och nedstämdhet. Prova nya sätt för friskvård och träning i naturen som läkande plats!

Med det höga tempo många av oss lever i riskerar vi att förlora vår hälsa och vårt välmående.  Därför behöver vi hitta sätt att behålla vår jämvikt, styrka och livsglädje!

Färentuna Hälsoträdgård erbjuder dig en miljö tillrättalagd för återhämtning, vila och reflektion.

Att till fåglarnas kvitter, landa i dig själv, i din kropp och hitta balans och
lugn inom dig.

För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård är ansluten till Friskvårdschecken/Actiway!

Är ni flera som vill komma tillsammans i en sluten grupp? – Hör av er så tillrättalägger vi program och pris!

Öppettider: Ring för bokning!

Bokning: tel: 076 771 29 00, e-post: eva@forhalsa.se

För dig som vill läsa mer:

Grounding hjälper dig att på ett skonsamt sätt finna balans i din kropp och i ditt sinne. Du tränar kroppslig medveten närvaro, muskelkontroll, skärpning av dina sinnen och lägger grunden för medveten närvaro i nuet. Kroppslig medveten närvaro motverkar stress och ger möjlighet att ta sig an vardagslivet på ett mer harmoniskt sätt.

I uttryckandekonst får du, med fokus på dig själv, utrymme att varva ned och genom konstnärliga uttrycksformer, nyfiket & utan krav möta dig själv och andra deltagare.
Vi vistas i hälsoträdgården, grundar kroppen i rörelsemeditation/grounding och avspänning, lyssnar på musik, målar och möts i gestaltning och samtal. Uttryckandekonst öppnar vägar för större medvetenhet och nya förhållningssätt som gör dig mer aktiv i dina val i livet och därmed bidrar till positiv förändring i ditt vardagsliv.

Inga förkunskaper krävs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *