Kurs: Grounding - en väg för stresshantering och medvetna val för välmående i vardagen

Med enkla övningar tränar du kroppsmedvetenhet, kontakt med din andning och får tid för reflektion. Varje tillfälle avslutas med avspänning där du kan slappna av och ladda ny energi.

Grounding är en väg för kroppskännedom och ökad känsla av balans mellan kropp och tanke. Den är rörelsemeditation och i ett fördjupat perspektiv också ett sätt att förhålla dig i din kropp som en del i att vara människa, praktiskt vardagligt och existentiellt.

Du skapar inre och yttre balans med ökad förmåga till stresshantering, mindfulness/medveten närvaro i nuet och i dig själv. Det gör dig mer rustad att möta påfrestningar och att göra medvetna val för hälsa och välmående i vardagen.

Jag rekommenderar att du tränar kontinuerligt i en serie gånger.
Personlig bokning genom knappen nedan.
Vi träffas enskilt eller i liten grupp.

Välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill boka tid!

En öppen grupp för grounding-fri dans löper onsdagar 19-20.30 i Hönshuset, Kungsberga, Färentuna. Datum: 24+31/1, 7+14+21/2, 6+13+20+27/3, 10+17+24/4. Anmälan krävs för varje gång. Välkommen!

För seniorer finns möjlighet att delta i sluten grupp på dagtid, måndagar, 8 ggr, med start den 18 mars. Begränsat antal platser.

För Hälsa Färentuna Hälsoträdgård
För Hälsa Färentuna Hälsoträdgård

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.