Kurs: Må bra med naturen

Kom och dela en dag med dina vänner i Färentuna Hälsoträdgård! Ge er tid för att må bra, mötas på nya sätt och få möjlighet till återhämtning, mindfulness och ny energi! Låt kreativitet och lek få ta plats i trädgården som läkande rum.

I Färentuna Hälsoträdgård möts ni av en miljö som behållit det lilla, enkla och lantliga. En mötesplats där vi värnar om kontakten mellan människor, djur och natur.  Här får ni en spännande chans att umgås utanför vardagens ramar, ett vitalt miljöombyte i stadsnära landsbygd. Du tar dig hit med allmänna kommunikationer eller med bil ca 40 min från centrala Stockholm.

Här ges tid för reflektion och möjligheten att möta varandra och samtala på nya sätt genom natur och uttryckandekonst. I utemiljö och kravlös rörelse kopplar hjärnan av. När kroppen sätts i rörelse, sätts också hjärnan i rörelse och läkande processer startas.

Tillbaka hemma har ni med er nya upplevelser av stresshantering, kontakt utanför det vanliga, skratt i kropp och själ och din vardag får glans av möten i ny livsglädje!

Utifrån era önskemål och behov sätter vi samman ett program som passar er. En dag för återhämtning och vila eller för nya upplevelser, lekfullt och opretentiöst!

Kaffe, te, och frukt ingår i Hälsoträdgårdsarrangemanget. Som tillval finns möjlighet till frukost vid ankomsten eller lunch/middagstallrik.

Varmt Välkommen!

För Hälsa Färentuna Hälsoträdgård
För Hälsa Färentuna Hälsoträdgård