Kurs: Må bra med naturen! - möten bortom konferensbord med kreativt samspel och naturlig stresshantering.

Ge er tid för att mötas på nya sätt, utveckla goda samtalsformer och samtidigt få möjlighet till att må bra med återhämtning och ny energi!

I Färentuna Hälsoträdgård möts ni av en miljö som behållit det lilla, enkla och lantliga. En mötesplats där vi värnar om kontakten mellan människor, djur och natur. Hälsoträdgården ger dig ett vitalt miljöombyte i stadsnära landsbygd. Du tar dig hit med allmänna kommunikationer eller med bil ca 40 min från centrala Stockholm. 

Här ges tid för reflektion och möjligheten att möta varandra och samtala på nya sätt genom natur och skapande. I utemiljö och kravlös rörelse kopplar hjärnan av. När kroppen sätts i rörelse, sätts också hjärnan i rörelse och läkande processer startas. En spännande chans att lära känna varandra utanför vardagens ramar!

En dag bortom konferensbord och power-point, för retreat, återhämtning och nya, kanske annorlunda, upplevelser tillsammans med din arbetsgrupp.

Tillbaka på jobbet har du fått med dig nya upplevelser av att ta hand om dig och naturlig stresshantering. Du kan möta dina arbetskamrater och kunder med ett förnyat förhållningssätt!

Utifrån era önskemål och behov sätter vi samman ett program som passar er.

Låt kreativitet och lek få ta plats i er grupp med trädgården som läkande rum!

Kaffe, te, och frukt ingår i Hälsoträdgårdsarrangemanget. Som tillval finns möjlighet till frukost vid ankomsten och lunch/middags-tallrik.

Varmt Välkomna!

För Hälsa Färentuna Hälsoträdgård
För Hälsa Färentuna Hälsoträdgård