”Ta det som det är och låt dig inspireras till att bygga egna vägar till välmående, skapande och lek!” – såg jag mig själv säga i förra inlägget. Det tangerar det som jag vill prata med dig om denna gång.

Att låta det bli lite mer som det blir – ta mig själv på lite mindre allvar och bjuda på det som känns rätt i stunden. Det känns så himla skönt! 😊

Det betyder inte alls att jag bjuder på mindre eller färre aktiviteter eller upplevelser. Det betyder att jag låter mer av spontanitet komma fram. Att jag andas ut och släpper taget om planeringen när det faktiskt känns klar.

 Och – -att jag släpper in överflödet av att jag är så glad att träffa besökarna. Vare sig det är för retreat, ungdomar på en träff eller ett psykoterapeutiskt möte. Jag ser fram emot att tillsammans skapa det där speciella som jag vet kan träda fram när vi också jag, kan släppa prestation och helt enkelt mötas – i det som är. Det är liksom då ”det händer”. När jag låter det bli lite mer som det ”ska”.

Känner du igen?

– När blir du mer av att ta dig själv på ”för stort allvar”? Hur påverkar det dig?

– När kan du träda ut ur det, hitta lagom självdistans och hitta spontanitet? Hur känns det?

– Hur kan du göra för att så mycket som möjligt befinna dig i sfären av spontanitet och kreativitet som berikar ditt arbete och din vardag? Obs! – du minns väl – det lilla steget! Alltid så – lägga till små steg till att så småningom hitta en väg till mer balans och välmående.

Med det sagt vill jag denna gång också passa på att berätta att det bjuds en hel dag för mer balans och välmående här i Färentuna Hälsoträdgård den 18 november.
Det finns ännu 3 platser kvar så passa på att boka din dag.

En chans för dig att stanna upp, samla dig och komma vidare.

Under trygg ledning får du kontakt med din kropp genom sinne-varo/mindfulness, grounding och andningsövningar. Du får tid att lära naturlig stresshantering, nå insikt och
personlig utveckling.

Anmälan gör du till mig på e-post: eva@forhalsa.se eller tel: 076 771 29 00
Plats: Färentuna Hälsoträdgård, Solbergavägen 26, Färentuna. www.forhalsa.se
Avgift: Hela programmet inklusive lunch, fika och material 1 250 kr.

Du som inte har möjlighet denna gång vet ju att det kommer fler chanser. 😉

Nu önskar jag dig en riktigt skön tid i novembern så hörs vi snart igen.

Med värme / Eva