Kurser

Intuitivt akrylmåleri och uttryckandekonst!

Lämna prestationskrav och tankar på rätt och fel. Finn ditt uttryckssätt tillsammans med duk, färg och penslar!

Vi arbetar med flera kreativa uttryckssätt där du stegvis, under ledning, väcker dina sinnen och låter pensel, färg och duk samspela. Former träder fram, får ny skepnad och förändras tills Du plötsligt eller steg för steg vet att; Nu är det färdigt!

Jag finns med som handledare så att du kommer vidare i din måleriprocess. Inga förkunskaper krävs.

Fri dans och rörelse!

Vi låter vår kropp finna sitt uttryck i rörelse och till musik. Under ledning värmer du upp din kropp och dina sinnen och dansar, utan att prestera, som din kropp vill till olika rytmer.

Vi arbetar enskilt, i par eller i sluten grupp. Vi använder både inomhus och utomhus miljö. Varje tillfälle avslutas med reflektion.

Inga förkunskaper krävs.

Sidenmålning eller skapande-experiment!

Ta med dig dina vänner och boka ett par tillfällen för att experimentera i olika material eller sidenmålning! Låter helt galet långt ifrån varandra men så härligt att finnas i skilda uttryck.

Väljer du att prova på sidenmålning så jag introducerar dig i lite olika tekniker som kan vara roliga att ha testat. Jag berättar kort om siden som material. Sedan kan du själv gå vidare och utveckla dig och din stil inom sidenmåleriet!

Inga förkunskaper krävs.

Socialdans; Bugg och Foxtrot!

Du får till dig grunderna i dansbasic, buggbasic och  föra-följa -teknik. Foxtroten håller jag på basnivå. Buggen kan vi gå vidare i på lite mer avancerad nivå.

Inspiration och Festarrangemang!

Ska du ha fest och vill att dina gäster ska komma igång att dansa ”styrdans”? Jag tar med mig min partner, kör lite introduktion och startar dansen!

Varmt Välkommen att höra av dig!

Kontakt:

e-post: eva@forhalsa.se
tel: 076 771 29 00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *